Kowary4x4
»
Rozrywka
»
Przedstaw się
»
hmmm... powitać powitać =dll> ;-)
Ranga: Jożin z Bażin
Grupy: Registered
Przyłączony: 2008-06-05(UTC) Posty: 53
Witajcie dobrzy ludzie =dll> Skromny, cichy, bez pomysłów na wolny czas, bez perspektyw, piszący krótkie posty, nie lubiący wywoływania dyskusji, jeżdżący Y60 prawie seryjnym autkiem..., lubiący chomiki ( nie wszyscy mają je sprawne), gubiący kulkę, lubiący jazdę light ( hehe...), nie angażujący się, nie potrafiący coś zoorganizować, "wolny", uczciwy, zapopobiegawczy, wrażliwy, skromny, wydający kasę na hobby, koleżeński, nie znający dowcipów, młody, nie wykształcony, nie lubi kasztanów hehe;-) itd.. pozna osoby z kręgu Kowary4x4 ;-) ... i wszystko by było OK, gdyby nie ROCK AND ROLL :d/ ;-)... Pozdrawiam Serdecznie
Ranga: Administrator
Grupy: Registered, Administrators Przyłączony: 2008-05-25(UTC) Posty: 2,683
Witamy witamy my tez jesteśmy spokojni i lubimy chomiki. Lubimy również: straż leśna kolarzy na drogach mamy seryjne autka wypucowane i broń boże je ubłocić. Więc chyba znajdziemy wspólny temat. =dll>
oj, to cudownie ;-) ... a to pewnie jesteście z tych grup, które jadąc po czarnym, nie czujecie malutkiego obrzydzenia, a i nie szukacie przy drodze byle zjazdu, aby zaraz zjechać i uwalić autko? ... lub co gorsze wkleić się tak głęboko wychodząc z tweorii "...im głębiej, tym lepiej..." ? ufff, to dobrze trafiłem ;-)
Ranga: Lubi nasze forum
Przyłączony: 2008-06-03(UTC) Posty: 73
Ranga: Najadł się trochę błota
Przyłączony: 2008-05-28(UTC) Posty: 199
Ranga: Łamacz resorów
Grupy: Registered, Kowary4x4 Przyłączony: 2008-05-28(UTC) Posty: 472
;ik;e Witamy i zapraszamy do wspólnej zabawy , bo przecież życie to nie je bajka i w dodatku jest kródkie .pozdrawiam!!!
Ranga: Najadł się trochę błota
Przyłączony: 2008-05-28(UTC) Posty: 256
Ten też tutaj..........o nie.........znowu Witka
nie, nie... widzę, że mnie nie źle podpuszczacie ;-) ale dziękuje :-D, jam bardzo spokojny jest, a do błotka, brrr.. fee... i tyle szorowania później, a jak coś uszkodzę, widziałem już takich hehe... Dziękuję za zaproszenie, pewnie skorzystam w nie dalekiej przyszłości ;-), a i może przekonam się do lekkiego ubrudzenia tylko autka ;-) ...
dziska napisał: Ten też tutaj..........o nie.........znowu Witka
Cicho być !!! ( dawać mnie tu jakiegoś kija ;-) ) przecież mnie tu nikt nie zna! Bądź że trochę wyrozumiała Dziśka ok ? ;-), no !
Przecież wiesz jaki spokojny jestem tak? oj tititi bobasku... hehe... ;-) , a jacy Tu Wszyscy mili i wogóle hihi ;-) Podoba mi się, bo tu nikt nie brudzi auta, nie rozwala go, nie upala, nie wodzi na sobie 2 cm warstw jakiegość mułu lub coś w tym rodzaju, tylko jest tak niedzielnie czysto i tak fajowo jest normalnie;-) wiesz? ;-)
Kowary4x4
»
Rozrywka
»
Przedstaw się
»
hmmm... powitać powitać =dll> ;-)
Skok do forum
Kowary4x4
Sprawy organizacyjne
- Regulamin forum
Rozrywka