Kowary4x4
»
Giełda
»
Kupię
»
Zmieniarkę do auta
Ranga: Jożin z Bażin
Grupy: Registered
Przyłączony: 2008-06-05(UTC) Posty: 53
jak w temacie, zmieniarkę na 10 lub 12 płyt pod radio pioneer
Ranga: Administrator
Grupy: Administrators
Przyłączony: 2008-05-02(UTC) Posty: 162
zamiast zmieniarki lepiej obrotny pilot z zapasem płyt i znajomością obsługi Twojego Radia
dobry pomysł ;-) przydało by się to tego mojego grzmota :-D ...generalnie chodzi mi o monetę, zmieniara tańsza, aq i kable już pociągnięte. W sumie, to moja padła na silniczku odpowiadającym za wysuwanie płyty z kiszeni, dlatego też szukam zastępczego ;-)
Grupy: Registered, Administrators Przyłączony: 2008-05-25(UTC) Posty: 2,683
Moim zdaniem kup sobie radio z mp3 które odtwarza płyty DVD jak na taka płytę nagrasz utworki poukładane w folderach to masz ok. tygodnia grania
Przyłączony: 2008-05-23(UTC) Posty: 54
Można jeszcze lepiej ;) radio na mp3 ale z wejsciem na usb lub na karty flashowe, oba rodzaje pamieci można kupić o pojemności 8GB w rozsądnej cenie, prędkość wyszukiwania i przetwarzania utworów dużo lepsza niż na dvd. Można także podłaczyć odtwarzacz mp3, iPod_a. Przy okazji będziesz miało nowe radio, chyba ze stare jest wysokiej klasy i szkoda zmieniać. I można pomieścić dużo utworu o rozsądnej jakości ;)
tak, stare 4-letnie i jakością nie grzeszy ( marki nie podaję... ) w każdym razie jest o niebo lepsze niż w parchu, które ma wszelkie plenne oi wanienne dodatki, pus usb i wejście na krtę ..
Kowary4x4
»
Giełda
»
Kupię
»
Zmieniarkę do auta
Skok do forum
Kowary4x4
Sprawy organizacyjne
- Regulamin forum
Rozrywka